Ψωμί ολικής άλεσης
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι. Αφού διαλύσουμε τη μαγιά σε νερό, τη ρίχνουμε στη λεκάνη, μαζί με 500 γραμμάρια νερό, τη ζάχαρη και στο τέλος το αλάτι. Καθώς ζυμώνουμε, ρίχνουμε σιγά σιγά και το υπόλοιπο νερό. Συνεχίζουμε το ζύμωμα, μέχρι το ζυμάρι να «γυαλίσει». Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30 λεπτά περίπου, μορφοποιούμε, και σκεπάζουμε τα ζυμάρια με πετσέτες, τα οποία αφήνουμε να ωριμάσουν για μιά ώρα περίπου σε ένα ζεστό σημείο. Ψήνουμε στους 220 C για 35 λεπτά περίπου.
© 2025 ΜΥΛΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - ΑΡ. ΓΕ.Μ.Η.: 46814418000
κατασκευή ιστοσελίδων iframe